четвер, 15 лютого 2024 р.

 Година духовності 

«Біблія – книга добра»

     Біблія – найвідоміша і найпоширеніша у світі книга. Це ціла бібліотека. Біблія — це подарунок від Бога. У цій книзі записано те, про що ми ніколи б не дізналися без неї. Наприклад, вона розповідає, що Бог створив небеса, землю та перших чоловіка і жінку. Також Біблія дає поради, які допомагають нам, коли виникають труднощі. Вона розповідає, що Бог перетворить землю на рай, і пояснює, як він це зробить.  Вивчаючи Біблію, ми зрозуміємо, що Бог хоче, аби ми стали його другом. Чим більше ми будете дізнаватися про нього, тим міцнішою ставатиме наша дружба. Вона не стільки вчить, що людина має робити, скільки показує, якою має бути людина. Біблія це не перелік правил поведінки, яких має дотримуватись людина. Ми самі вибираємо, як маємо поводитись. Книга  Книг лише вказує нам, де добро, а де зло.

    Біблія може змінити наше життя. Ця книга допомагає зрозуміти, які ми є насправді. Завдяки їй ми ліпше розуміємо свої найглибші думки і почуття. Наприклад, ми можемо думати, що любимо Бога. Однак читаючи Біблію, ми розуміємо, що справжня любов — це не лише почуття, але і вчинки. Щоб довести свою любов до Бога, нам потрібно жити так, як вчить Біблія. 

…Ми поспішаємо, куди не подивись,

Випереджаючи всі задуми Господні,

А те, що треба виконать сьогодні,

На завтра відкладаєм, на колись…

Сьогодні є ще добрий час

Для повноцінного служіння Богу.

Хай в кожнім серці дзвони б’ють тривогу

За все життя хоча би раз.

    БІБЛІЯ - Ця вічна книга мудрості, що дійшла до нашого часу, є ідеалом закону, за яким повинні жити всі люди світу. Біблія була написана багато сотень років тому, але ми повинні прагнути до досягнення такого рівня життя і взаєморозуміння між людьми, який у ній описано. Заповіді необхідні нам сьогодні, як повітря.

Нехай Господь поблагословить нас, і нехай Він нас стереже!

Нехай Господь засяє на нас лицем Своїм, і нехай буде милостивий до нас!

Нехай Господь зверне на нас лице Своє, і хай дасть нам мир!



Немає коментарів:

Дописати коментар