вівторок, 24 травня 2022 р.

                              Викладка літератури                       ,,Українці – нація героїв”

23 травня – День Героїв в Україні!

    День Героїв - щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків - борців за волю України, передовсім всіх тих, хто в різні часи боронили та боронять кордони нашої країни. Кожне покоління народжує своїх Героїв, ми маємо знати і пам’ятати кожного з них!

    Українські Герої - це українці, які жили в різні епохи й захищали рідну землю. Вони ставали до лав руських дружин великого князя Святослава і короля Данила, козацьких полків Богдана Хмельницького, Івана Мазепи, Івана Виговського, Української Галицької Армії Мирона Тарнавського, Січових стрільців Дмитра Вітовського, а також Армії Української Народної Республіки Симона Петлюри, Організації Українських Націоналістів Євгена Коновальця і Степана Бандери, Української Повстанської Армії. Сьогодні ж це свято всіх захисників України від російської орди.

    Українські герої – це прості люди, жінки та чоловіки, хлопці та дівчата, діти та літні люди, які стали до лав на захист України

    Наш святий обов’язок - продовження боротьби у якій віддали своє життя воїни УПА, Герої Небесної Сотні, воїни АТО. Честь і слава тим, хто нині стоїть на рубежах і оберігає наш спокій. Слава Героям!



Немає коментарів:

Дописати коментар