середа, 14 липня 2021 р.

 Літні читання: «Літо з гарною книгою»

 

    Літо у бібліотеці,

    Це крутіше дискотеки!

    Це свято, це сміх,

    Це книжковий світ.



    Літо для бібліотек – це пора творчості, фантазії, активізації усіх  форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми, можливість ближче пізнати їх.

     Цьогорічні літні читання для користувачів-дітей нашої книгозбірні  проходять під гаслом «Літо з гарною книгою».

  З мамою я люблю читати.

    Літні читання. Книжкові стежини літа надзвичайно цікаві! На літніх канікулах  бібліотекарі  запрошують вас, дорогі читачі, зануритися у читання. Цьогорічні літні книжкові пригоди у бібліотеках подарують вам незабутні враження, адже для того, щоб зануритися у книжки і читання, потрібно буде відтворити атмосферу книжки. І створювати цю атмосферу ми будемо разом із вами! 

    У бібліотеці, як відомо канікул не має, тому кожен може знайти для себе щось корисне. Хтось знайомиться з цікавою книжкою з полички, хтось читає рекомендовану літературу по шкільній програмі, іншого цікавить книга на тематичній виставці, яких чимало є у нашій бібліотеці. Заходи проходять як у стінах бібліотек, так і на природі.

Книг веселі сторінки.

     Літні читання сприяють створенню комфортного бібліотечного  середовища, популяризації нових книг, проведенню цікавих заходів, творчих конкурсів, Інтернет - спілкуванню. Якщо протягом навчального року у школярів переважає “ділове читання”, то влітку весь свій вільний час діти можуть присвятити читанню і улюбленим захопленням. Бібліотека проводить роботу з дітьми різного віку,  займається залученням дітей і підлітків до читання кращих художніх, науково-пізнавальних книг, за допомогою творчих конкурсів створює умови для читацького розвитку. Кожного дня три літні місяці проводяться різноманітні масові заходи для користувачів бібліотеки.

Літо, книга, я - разом вірні друзі
                                 

Звернення до читачів!

    Наша бібліотека запрошує хлопчиків і дівчаток взяти участь у програмі літніх читань: «Літо з гарною книгою».       

   Протягом літнього періоду в бібліотеці ви зможете гарно відпочити відправитися в цікаву подорож по сторінках улюблених книг, прочитати яскраві дитячі журнали та газети, поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет, пограти в пізнавальні ігри, виготовляти іграшки, малювати тощо. При бібліотеці працює «Книжкова лікарня», де ви зможете допомогти  ремонтувати пошкоджені книжки та журнали. Літнє читання за шкільною програмою ми пропонуємо поєднати з переглядом художніх та мультиплікаційних фільмів. А яке літо без ігор? В нашій бібліотеці на вас чекають конкурси малюнків, майстер-класи  з ліплення та малювання. Наша мета - показати дітям, що бібліотека не тільки «дім» книг, але  і територія цікавих і  веселих «подорожей». Чекаємо зустрічі з Вами!     

    Оформлено книжкову викладку літератури

 «Країна Читалія на планеті Літо»



Немає коментарів:

Дописати коментар