середу, 28 березня 2018 р.

Гра-вікторина «Наша книжечка дитяча – вірна подруга дітей» для першачків

     До Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги бібліотекар Галкевич Г. В. разом з учнями 1-А класу провела літературну гру-вікторину: «Наша книжечка дитяча – вірна подруга дітей».
     Книга – одна з найбільших чудес, створених людиною. З тих пір як люди навчилися писати, всю свою мудрість вони довірили книгам. Книги відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, заглянути в майбутнє.
Ми не знали так багато
Про новий і давній час.
Все ми в книзі знайдемо.
Кращої не знаємо,
Доброї і вірної
Подруги малят!
Книгу зрозумілую,
Чесну, добру. сміливу
І дівчатка й хлопчики –
Хочуть всі читать
     У ігровій формі діти знайомилися з цікавими книжечками: «Мої звірятка», «Професії», «Правила етикету», «Принцеса Агнеса», Г. Чубач«Улюблена абетка». Разом з книгами: «Відгадай загадки», «Хто це?» учні відгадували загадки, вчилися рахувати за допомогою книжечки Вязімова М. «Вчимося рахувати».
      Цікаве було знайомство зі світом поезії за допомогою книг: «Сорока – білобока», «Чому Дід Мороз не мерзне", Г. Бойка «Здоровим будь!». На закінчення діти поринули у світ казки: «Троє поросят», «Теремок».
      Велика користь від читання книжок. Книги - мов ріки, які наповнюють увесь світ. Це джерело мудрості, в книжках – бездонна глибина знань. Тому змалечку читаймо книги, відвідуймо бібліотеки – царство книг. Бо книги втішають в печалі, у них знайдемо велику втіху і користь для своєї душі.

Немає коментарів:

Дописати коментар