пʼятницю, 16 червня 2023 р.

 Зустріч в бібліотеці.

    15 червня в приміщенні бібліотеки відбулася зустріч підприємців села з головним юристом сектору Перегінського бюро правової допомоги Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольгою Матіїв та  представниками Рожнятівського управління Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Галиною Найко та Марією Зварич на базі Небилівського старостинського округу.

    З метою інформування громадян в рамках Програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» та підвищення правової обізнаності власників та користувачів земельних ділянок ознайомлено з темою: «Безоплатна приватизація земельної ділянки. Перехід права власності на землю у разі набуття права на житловий будинок».

    Юристка проінформувала присутніх, що кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю. Право приватної власності набувається в порядку, визначеному законом.

    Працівники центру зайнятості надали  консультацію щодо впровадження певних норм законодавства про працю і зайнятість, про робочі місця та ознайомили з нововведеннями.

    Після проведеної зустрічі було здійснено особистий прийом громадян. 





Немає коментарів:

Дописати коментар