четвер, 13 жовтня 2022 р.

 Семінар на тему: 

«Легалізація робочої сили». 

    Державна служба зайнятості — спеціальна служба, створена для реалізації політики зайнятості населення і забезпечення громадянам відповідних гарантій на всій території України. Діяльність Державної служби зайнятості здійснюється під керівництвом Міністерства праці та соціальної політики України і місцевих органів державної влади. Відповідно до законодавства кожен громадянин має право звернутися до державної служби зайнятості та отримати безкоштовно консультацію, відповідну інформацію та сприяння у пошуку роботи або працевлаштовуватися самостійно.

    13 жовтня в бібліотеці села Небилів для підприємців села працівниками Рожнятівської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено семінар на тему: «Легалізація робочої сили». 

    Працівники центру зайнятості надали  консультацію щодо впровадження певних норм законодавства про працю і зайнятість, про робочі місця, та забезпечення роботодавця повною інформацією щодо виконання ним обов’язків перед Фондом загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття та його прав як страхувальника.

  

Немає коментарів:

Дописати коментар