пʼятницю, 24 лютого 2023 р.

 24 лютого 2023 року – річниця початку повномасштабної війни, рік нашої незламності.

     Сьогодні 24 лютого виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році. 24 лютого змінило мирне життя кожного з нас. Тисячі мам з дітьми дізналися, що таке «рятуватися від війни» і наскільки важко вмістити ціле життя в одну валізу. Тисячі найкращих українців стали на захист нашої держави і боронять її у цю мить. Тисячі, з перших днів вторгнення, стали волонтерами і одночасно — надійним тилом для наших військових. 

    Це — МИ, Українці, які 24 лютого об’єдналися і показали світові, що таке потужна та смілива нація! Наші Збройні Сили України, захисники та захисниці — це більше, ніж Герої! Найхоробріші, найсміливіші, найвідданіші своїй країні і своєму народові воїни. Україна сьогодні об’єднує увесь цивілізований світ. Ми дізналися, що таке справжні брати, друзі та союзники. Знаємо, що таке підтримка та допомога. 

     Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання Українського народу та свободу країни. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, свої ідентичність і цінності як частину європейських. Українці проливають кров за вільну, демократичну Європу.

    Попереду багато боротьби, але ми точно знаємо, що вийдемо з неї переможцями, бо здобули найголовніше – національну єдність заради спільної мети, незламність і віру в Україну та мужніх героїв, що боронять її кордони.

    В бібліотеці оформлено тематичну полицю. 










Немає коментарів:

Дописати коментар