четвер, 19 жовтня 2017 р.

Година пам'яті "УПА: шляхами нескорених" у с. Небилів

     У клубі с. Небилів проведено годину пам'яті "УПА: шляхами нескорених", присвячену 75-ій річниці створення Української Повстанської Армії
     Українська Повстанська Армія не має аналогів у світовій історії, армія, яка впродовж більше 10 років вела нерівну героїчну боротьбу з ворогом, який переважав її в десятки чи в сотні разів, армія, яка вкрила себе невмирущою славою в боротьбі за створення Української незалежної держави.
    На заході декламувались вірші присвячені воїнам УПА, на мультимедійній дошці демонструвались кліпи «Коли ви вмирали, вам сурми не грали», «Гей там далеко на Волині, «Йшли селом партизани», «Гей там, у лісі, на полянці».


     Вокальний дитячий колектив виконав пісні: «Біля тополі», «Червона калина», «Обірвалося життя», «Загинув майданівець», «Донечка України»
     Присутні вшанували пам'ять всіх борців за волю України хвилиною мовчання та покладанням квітів до могили Січових Стрільців.
     Працівники бібліотеки оформили викладку літератури, яка знайомила присутніх з історією створення Української Повстанської Армії на території нашого краю.
      Закінчилась година пам'яті піснею «Боже Україну збережи».

Немає коментарів:

Дописати коментар