Меню

вівторок, 13 серпня 2024 р.


Літні читання:

«Літо, книга, я - вірні друзі»

                                          

                                                            Що за диво - літо красне, 

                                                            Виганятель із кімнат! - 

                             Зелень, небо, сонце ясне, 

                         Кольоровий хіт-парад!


 

     Літо – найулюбленіша пора року для дітей, адже це канікули, відпочинок, розваги. Літні читання сприяють створенню комфортного бібліотечного середовища, популяризації нових книг, проведенню цікавих заходів. захопленням. Активні користувачі  нашої бібліотеки мали можливість  на природі, на свіжому  повітрі читати казки, побігати, погратися у різноманітні ігри. Діткам такий відпочинок дуже корисний, а такі конкурси та ігри допомагають їм розслабитися та набратися нових сил та цікавих знань…

Літнє читання - чудовий час для покращення навичок читання у дітей, тому що завдяки такій корисній звичці дитина не тільки швидше вчиться читати, але й поліпшує загальну грамотність. Активізація  читання дітей під час літніх канікул, організація їх змістовного дозвілля – це один з актуальних  напрямків роботи бібліотек. 

Моя улюблена книга, яку я читала влітку

Разом з мамою ми читаємо і весело проводимо час у нашій бібліотеці


Літо, книга, я - разом вірні друзі

                                    Літні розваги на свіжому повітрі

Дивимося веселий мультик в Інтернеті

    Протягом літнього періоду  в бібліотеці ви зможете  гарно відпочити відправитися в захоплюючу подорож  по сторінках улюблених книг, прочитати яскраві  дитячі журнали та газети, поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет,  пограти в пізнавальні ігри, виготовляти іграшки, малювати тощо.





Немає коментарів:

Дописати коментар